Inspirowane azjatycką spring rollsy, które idealnie sprawdzą się w coraz cieplejsze dni i zasmakują również mięsożercą. Znajdziesz tu mieloną łopatkę wieprzową usmażoną wraz z plasterkami boczku i zawiniętą z chrupiącymi dodatkami – rzodkiewkami, ogórkiem, sałatą – oraz wykończoną słodkawym ananasem i pikantnym sosem. Spróbuj koniecznie!
Krok po kroku:
- Ugotuj ryż oraz usmaż mięso.
- Pokrój warzywa.
- Arkusze papieru ryżowego namocz w wodzie, wypełnij przygotowanymi warzywami i mięsem, zwiń i podawaj z sosem z połączenia sosu sriracha i majonezu.
Szczegółowy przepis otrzymasz w zamówionym zestawie.
Alergeny: jaja, gorczycę.
Przyprawy mogą zawierać: gorczyca, seler, sezam, zboża zawierające gluten, orzechy ziemne i inne orzechy, soja, dwutlenek siarki, laktoza, jaja