Shoarma to danie, które nieraz zawojowało w jadłospisie, a czy powtórzy swój sukces w tej wersji? Znajdziesz tu soczyste kąski polędwiczki wieprzowej w wyrazistych przyprawach wraz z podkręcającym całość dodatkiem cebulki i pieczarek! Wraz z klasyczną surówką z czerwonej kapusty, pieczonych ziemniaczków i domowego sosu czosnkowego stworzą to ulubione danie na nowo i na nowo wpiszą się w Twoje gusta!
Krok po kroku:
- Ziemniaki pokrój w ósemki, obtocz w przyprawie i piecz ok. 20-25 minut.
- Czerwoną kapustę połącz z majonezem.
- Na patelni usmaż mięso wraz z pieczarkami i cebulą.
- Przygotuj sos czosnkowy.
Szczegółowy przepis otrzymasz w zamówionym zestawie.
Alergeny: mleko, gorczyca, jaja.
Przyprawy mogą zawierać: gorczyca, seler, sezam, zboża zawierające gluten, orzechy ziemne i inne orzechy, soja, dwutlenek siarki, laktoza, jaja