Ciągnący się, przypieczony ser oraz balansujące ze sobą zestawienie składników – włoskiej, pikantnej, czerwonej kiełbaski Nduji i idealnie pasującą do niej czerwoną cebulką – z zupełnie przeciwstawnym jej białym, śmietankowym sosem! Te dwa zupełnie przeciwstawne i odmienne kolorystycznie światy tworzą na tej pizzy przepyszny duet, którego musisz spróbować i który zachwyci Cię swoim indywidualnym, niespotykanym charakterem!
Krok po kroku:
- Przygotuj sos do pizzy – podsmażając szalotkę z czosnkiem i oregano oraz podgotowując ze śmietanką 30%.
- Przygotuj i wyłóż dodatki – czerwoną cebulę, mozzarellę i kiełbaskę nduję.
- Piecz ok. 6-7 minut, aż ser i brzegi się zarumienią, a po upieczeniu wyłóż listkami bazylii.
Szczegółowy przepis otrzymasz w zamówionym zestawie.
Alergeny: gluten, mleko.
Przyprawy mogą zawierać: gorczyca, seler, sezam, zboża zawierające gluten, orzechy ziemne i inne orzechy, soja, dwutlenek siarki, laktoza, jaja