Obiad, w którym znajdziesz tylko garstkę składników, ale który polubisz za gęsty, kremowy, musztardowy sosik i doskonale się z nim łączące chrupkie, ziemniaczane, talarki. Ten niepozorny obiad przyrządzisz w kilku bardzo prostych krokach, zasmakuje wszystkim Twoim domownikom i będziesz chętnie do niego wracać.
Krok po kroku:
- Ziemniaki pokrój w talarki i piecz ok. 20-25 minut.
- Kotlety z piersi obtocz w musztardzie francuskiej, usmaż na maśle, a następnie zalej śmietanką i zredukuj.
- Podawaj z rukolą, pomidorkami i pestkami słonecznika.
Szczegółowy przepis otrzymasz w zamówionym zestawie.
Alergeny: mleko, gorczyca.
Przyprawy mogą zawierać: gorczyca, seler, sezam, zboża zawierające gluten, orzechy ziemne i inne orzechy, soja, dwutlenek siarki, laktoza, jaja