Pyszna, delikatna ryba w pomidorowym sosie podawana wraz z ryżem makaronowym, czyli makaronem o wyjątkowej strukturze ziarenek ryżu. Wraz z towarzyszącymi dodatkami – listkami roszponki, fetą, oliwkami, kaparami i natką pietruszki – tworzą posiłek o wyjątkowym śródziemnomorskim charakterze.
Krok po kroku:
- Ugotuj makaron.
- Podsmaż cebulę z czosnkiem, dodaj pomidory i kapary i zredukuj sos.
- Rybę oprósz solą i pieprzem i usmaż na patelni.
- Do podania posiekaj natkę pietruszki, pokrój oliwki i pokrusz ser.
Szczegółowy przepis otrzymasz w zamówionym zestawie.
Alergeny: mleko, gluten.
Przyprawy mogą zawierać: gorczyca, seler, sezam, zboża zawierające gluten, orzechy ziemne i inne orzechy, soja, dwutlenek siarki, laktoza, jaja