Krok po kroku:
- Przygotuj marynowaną cebulkę – cebulę posiekaj w piórka, skrop łyżeczką cukru i sokiem z limonki i zalej wrzątkiem.
- Karkówkę obsmaż wraz z ananasem, następnie usmażoną pokrój w paski i obtocz na patelni w sosie BBQ.
- Przygotuj sos – połącz śmietanę z sokiem z limonki.
- Pokrój rzodkiewki, porwij kolendrę i podgrzej placki, a następnie wypełnij je karkówką w sosie BBQ, kawałkami rzodkiewek, ananasa i przygotowaną marynowaną cebulką i skrop limonkowo-śmietanowym sosem.
Szczegółowy przepis otrzymasz w zamówionym zestawie.
Alergeny: mleko.
Przyprawy mogą zawierać: gorczyca, seler, sezam, zboża zawierające gluten, orzechy ziemne i inne orzechy, soja, dwutlenek siarki, laktoza, jaja.