Soczysta mielona wołowina z patelni z chrupiącym boczkiem w azjatyckim stylu to sprawdzony sposób na obiadową monotonię. Wraz ze świeżymi warzywami, sypkim ryżem, dymką i wyjątkowym sosem spicy-mayo, czyli połączenia pikantnego sosu Sriracha z majonezem, tworzą wyjątkowy obiadowy zestaw, który znika z talerzy w mgnieniu oka!
Krok po kroku:
- Ugotuj ryż.
- Usmaż wołowinę wraz z boczkiem.
- Umyj i pokrój rzodkiewki, marchew, dymkę i paprykę.
- Połącz majonez z ostrym sosem według własnego smaku i podawaj.
Szczegółowy przepis otrzymasz w zamówionym zestawie.
Alergeny: jaja, gorczyca, gluten, soja.
Przyprawy mogą zawierać: gorczyca, seler, sezam, zboża zawierające gluten, orzechy ziemne i inne orzechy, soja, dwutlenek siarki, laktoza, jaja