Wyjątkowy obiadowy zestaw w azjatyckim stylu z gęstym, lepkim i aromatycznym sosem, jak w prawdziwej azjatyckiej restauracji! W tym wydaniu w wege wersji z wędzonym tofu i garścią warzyw – bakłażana i kapusty pakczoi w sosie oraz marchewki, dymki i rzodkiewki w postaci chrupiącej surówki. Spróbuj koniecznie!
Krok po kroku:
- Ugotuj ryż.
- Na patelni usmaż tofu, bakłażana i kapustę pak czoi.
- Warzywa zalej sosem wraz z dodatkiem mąki ziemniaczanej.
- Pokrój warzywa do surówki i podawaj, gdy sos zgęstnieje.
Szczegółowy przepis otrzymasz w zamówionym zestawie.
Alergeny: soja, gluten.
Przyprawy mogą zawierać: gorczyca, seler, sezam, zboża zawierające gluten, orzechy ziemne i inne orzechy, soja, dwutlenek siarki, laktoza, jaja