Burger w stylu surf? Czyli jaki? Czyli z odświeżającymi, lekkimi dodatkami, wśród których znajdziesz awokado, chrupiącą, lodową sałatę, ogórka, świeżą kolendrą i niepowtarzalne połączenie majonezu z limonką! Całość z domowej roboty burgerowym kotlecikiem z tuńczyka w przepysznej maślanej bułeczce. Spróbuj koniecznie, jeśli potrzeba Ci dnia przerwy od klasycznych, mięsnych obiadów.
Krok po kroku:
- Ziemniaki pokrój w słupki, połącz z wędzoną papryką i piecz ok. 20 minut.
- Przygotuj kotleciki z tuńczyka – z jajkiem, mąką, wędzoną papryką i dymką. Obtocz w bułce tartej i smaż na oleju.
- Przygotuj dodatki – połącz majonez z sokiem z limonki, pokrój ogórka, sałatę, awokado i porwij kolendrę.
- Bułki podgrzej w piekarnik z ziemniakami, wypełnij dodatkami i podawaj z upieczonymi frytkami.
Szczegółowy przepis otrzymasz w zamówionym zestawie.
Alergeny: ryby, gluten, mleko, jaja, gorczyca.
Przyprawy mogą zawierać: gorczyca, seler, sezam, zboża zawierające gluten, orzechy ziemne i inne orzechy, soja, dwutlenek siarki, laktoza, jaja