W takiej wersji wołowiny jeszcze nie próbowaliście! Azjatyckie aromaty sosu sojowego w mięsie i brokule, połączone ze świeżą rzodkiewką i ogórkiem, przełamane oryginalnym smakiem sosu spicy-mayo. Brzmi egzotycznie, ale smakuje doskonale!
Krok po kroku:
- Ugotuj ryż.
- Podsmaż mięso. Dodaj różyczki brokuła i zalej przygotowanym sosem.
- Przygotuj i pokrój rzodkiewki, dymkę i ogórka.
- Przygotuj sos spicy-mayo.
- Całość podawaj, gdy sos na patelni zgęstnieje, a ryż będzie miękki.
Szczegółowy przepis otrzymasz w zamówionym zestawie.
Alergeny: soja, jaja.
Przyprawy mogą zawierać: gorczyca, seler, sezam, zboża zawierające gluten, orzechy ziemne i inne orzechy, soja, dwutlenek siarki, laktoza, jaja.