Lato, czyli czas fasolki szparagowej. Ulubiony smak prostych, klasycznych obiadów przygotowywanych bez pośpiechu. W tym przepisie znajdziesz fasolkę szparagową w klasycznym połączeniu ze świeżo wyciskanym ząbkiem czosnku oraz ulubionymi tłuczonymi ziemniakami i kotletami schabowymi. Czyli prosty, ulubiony obiad, który nie potrzebuje żadnych dodatkowych udziwnień!
Krok po kroku:
- Ugotuj ziemniaki, a następnie utłucz z masłem i mlekiem.
- Ugotuj fasolkę, a następnie połącz z czosnkiem, solą i pieprzem.
- Rozbij kotlety, obtocz w jajku i bułce tartej i usmaż na złoto.
- Do podania posiekaj koperek.
Szczegółowy przepis otrzymasz w zamówionym zestawie.
Alergeny: mleko, gluten, jaja.
Przyprawy mogą zawierać: gorczyca, seler, sezam, zboża zawierające gluten, orzechy ziemne i inne orzechy, soja, dwutlenek siarki, laktoza, jaja