Ekspresowy w wykonaniu i doskonały w swoim klasycznym smaku obiad, który zasmakuje wszystkim domownikom. Znajdziesz tu pieczoną, soczystą pierś z kurczaka w pikantnych przyprawach z ulubionym perłowym kuskusem – w wersji z podsmażonymi na maśle cebulką, czosnkiem i świeżym tymiankiem – i szpinakową sałatkę z pomidorkami i fetą. Całość gotowa w raptem 25 minut!
- Upiecz pierś z kurczaka.
- Podsmaż cebulę, czosnek i tymianek, a następnie gotuj z kuskusem.
- Przygotuj sałatkę krojąc pomidorki, fetę i czerwoną cebulę i połącz ze szpinakiem.
- Do podania pokrój piersi z kurczaka na plastry.
Szczegółowy przepis otrzymasz w zamówionym zestawie.
Alergeny: mleko.
Przyprawy mogą zawierać: gorczyca, seler, sezam, zboża zawierające gluten, orzechy ziemne i inne orzechy, soja, dwutlenek siarki, laktoza, jaja