Aromatyczna, gęsta i odświeżająca zupa, która dobrze sprawdzi się jako odskocznia od codziennej obiadowej nudy. Znajdziesz tu awokado, czarną fasolę, papryczki jalapeno, a także ser typu feta, który delikatny i rozkruszony na drobne kawałeczki idealnie połączy się z tym aromatycznym i sycącym daniem!
Krok po kroku:
- Podsmaż czerwoną cebulę z czosnkiem, a następnie dodaj fasolę, pomidory w puszce, soczewicę i gotuj ok. 15 minut.
- Obierz awokado i podgrzej placki tortilli.
- Do podania rozkrusz ser typu feta i obsyp kolendrą.
Szczegółowy przepis otrzymasz w zamówionym zestawie.
Alergeny: mleko, gluten.
Przyprawy mogą zawierać: gorczyca, seler, sezam, zboża zawierające gluten, orzechy ziemne i inne orzechy, soja, dwutlenek siarki, laktoza, jaja.