Obiad w klasycznym stylu, ale do którego zawsze chce się wracać! W tej wersji przyrządzisz go z makaronem typu rigatoni, czyli grubymi, długimi makaronowymi rurkami, których tekstura wyjątkowo wpłynie na walory smakowe tego dania. Podane wraz z klasycznym pomidorowym sosem na pomidorach z niecodziennym dodatkiem w postaci smażonych pieczarek. Spróbuj koniecznie, jeśli klasyka to Twój ulubiony obiadowy styl!
Krok po kroku:
- Ugotuj makaron.
- Usmaż cebulę, mięso i pieczarki.
- Dodaj oregano, pomidory i gotuj ok. 10-15 minut.
- Ugotowany makaron obtocz w sosie, dodaj świeżą bazylię i obsyp tartym grana padano.
Szczegółowy przepis otrzymasz w zamówionym zestawie.
Alergeny: gluten, mleko.
Przyprawy mogą zawierać: gorczyca, seler, sezam, zboża zawierające gluten, orzechy ziemne i inne orzechy, soja, dwutlenek siarki, laktoza, jaja