Makaron casarecce połączony z oryginalną fetą i soczystymi pomidorkami tworzy niezwykle kremową bazę, która idealnie komponuje się z pstrągiem łososiowym i chrupiącymi szparagami. To połączenie pełne świeżości, smaku i wyjątkowego aromatu, które przeniesie Cię w kulinarną podróż po najlepszych smakach lata.
Krok po kroku:
- Ugotuj makaron al dente oraz szparagi.
- Fetę w naczyniu żaroodpornym upiecz razem z pomidorkami i czerwoną cebulą, z hojną ilością oliwy.
- Pstrąga łososiowego również upiecz lub usmaż na patelni.
- Ugotowany makaron wymieszaj z upieczoną fetą z warzywami. Podawaj z pstrągiem i szparagami.
Alergeny: mleko, gluten.
Przyprawy mogą zawierać: gorczyca, seler, sezam, zboża zawierające gluten, orzechy ziemne i inne orzechy, soja, dwutlenek siarki, laktoza, jaja.