Ten obiad to hit sam w sobie. Dobrze znany i zawsze lubiany kebab w domowej wersji z pieczoną i pokrojoną na cienkie plasterki piersią z kurczaka oraz chrupiącymi dodatkami w postaci białej i czerwonej kapusty, sałat oraz świeżej, białej cebulki. Całość w pszennych tortillach wraz z obowiązkowymi sosami – czosnkowym oraz pikantnym z papryczek chili!
Krok po kroku:
- Upiecz piersi z kurczaka.
- Posiekaj w piórka białą i czerwoną kapustę, cebulkę oraz pokrój pomidorki i ogórka.
- Upieczoną pierś pokrój na plasterki, podgrzej placki tortilli i wypełnij je dodatkami wraz sosami.
Szczegółowy przepis otrzymasz w zamówionym zestawie.
Alergeny: jaja, gorczyca, gluten, mleko.
Przyprawy mogą zawierać: gorczyca, seler, sezam, zboża zawierające gluten, orzechy ziemne i inne orzechy, soja, dwutlenek siarki, laktoza, jaja