Danie, którego prawdopodobnie nikt się nie spodziewał! Często utożsamiane jako awaryjne rozwiązanie ze słoika w tej wersji zachwyci Cię swoim autentycznym, konkretnym charakterem, który odmieni Twoje spojrzenie na ten posiłek. Znajdziesz tu dobrej jakości wędzoną kiełbasę, boczek, cebulę, przecier pomidorowy oraz obowiązkową, chrupiącą pszenną bułkę. Z kilku prostych składników w mig stworzysz prawdziwą fasolkę po bretońsku!
Krok po kroku:
- Podsmaż boczek, cebulę i kiełbasę.
- Dodaj przecier pomidorowy, fasolę, ziele angielskie, wędzoną paprykę, liść laurowy i gotuj ok. 10-15 minut.
- Pieczywo podgrzej na suchej patelni. Dopraw hojnie pieprzem i podawaj.
Szczegółowy przepis otrzymasz w zamówionym zestawie.
Alergeny: gluten.
Przyprawy mogą zawierać: gorczyca, seler, sezam, zboża zawierające gluten, orzechy ziemne i inne orzechy, soja, dwutlenek siarki, laktoza, jaja.