Danie, które zawróci Ci w głowie od pierwszego kęsa! Znajdziesz tu soczysty wołowy kotlet w maślanej, burgerowej bułeczce z niezastąpionym guacamole! Burgery na obiad mogą debiutować tylko w takiej odsłonie! Wraz z pysznymi ziemniaczanymi łódeczkami ze śmietanowo-majonezowym sosem stworzą zgrany obiadowy duet, który chciałoby się jeść codziennie. Spróbuj koniecznie!
Krok po kroku:
- Ziemniaki pokrój łódeczki, połącz z przyprawą do ziemniaków i piecz ok. 20 minut.
- Przygotuj guacamole z awokado, pomidorków, czerwonej cebulki, kolendry, czosnku i soku z limonki.
- Przygotuj i usmaż mięso – połącz z solą, pieprzem i natką pietruszki – i przykryj serem do roztopienia.
- Podawaj wykładając składniki do burgera z upieczonymi ziemniaczki i śmietanowo-majonezowym sosem.
Szczegółowy przepis otrzymasz w zamówionym zestawie.
Alergeny: gluten, mleko, jaja, gorczyca.
Przyprawy mogą zawierać: gorczyca, seler, sezam, zboża zawierające gluten, orzechy ziemne i inne orzechy, soja, dwutlenek siarki, laktoza, jaja